avagy egyszerű ebéd ötletek

Uzsonnás doboz

Uzsonnás doboz

Serpenyős karaj párolt kelkáposztával és céklával

2016. január 17. - kasaaandras

A rizottó főzésekor maradt még némi cékla, így annak a maradékát mindenképpen szerettem volna felhasználni. Gondoltam, jó társa lesz a dinsztelt kelkáposzta, egy puhára párolt, szaftos karaj szelet mellé. Akaratomon kívül  az összhatás tökéletesen lengyeles lett. Alapanyagok a karajhoz: 3 szelet…

Tovább

Vissza a gyökerekhez avagy céklás rizottó tormával

Amióta Lengyelországban vagyok, megkedveltem a céklát. Otthon többnyire csak savanyúságként ismertem, és mélyen megvettettem, egy mindent befogó, fura ízű zöldségként tartottam számon.  Aztán itt döbbentem rá arra, hogy mennyiféleképpen lehet elkészíteni, hogy igazán izgalmas alapanyag és…

Tovább
süti beállítások módosítása